Over mij

Passie voor het menselijk potentieel is pas het begin …

Ik combineer kennis van moderne westerse psychologie en leringen uit de grote spirituele en mystieke tradities om je te helpen bewust te worden van je innerlijke vermogens.

Wie ben ik?

Ik stel mij graag aan je voor, zodat je een indruk krijgt van mijn achtergrond en wat mij inspireert in het werken met mensen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als life coach en bewustzijnstrainer. Ik begeleid individuen en leidinggevenden in hun persoonlijke groei en transformatie en geef groepstrainingen en retraites op het gebied van bewustzijnsontwikkeling.

Mijn reis

Voordat ik bewustzijnstrainer en life coach werd, was ik voornamelijk als ondernemer in verschillende branches actief. Hoewel ik succesvol was geworden in wat ik nastreefde, voelde ik toch een gemis. Ik ervoer enerzijds dat er iets ontbrak in mijzelf en in mijn leven en anderzijds was ik op zoek naar vervulling van een onbestemd verlangen. Wat kon mijn verlangen wel vervullen? Wat wilde ik echt? Leefde ik wel het leven dat ik zou willen leven? Het stellen van die vragen heeft geleid tot een inspirerende reis naar mijn diepste drijfveren. Een reis die via de weg van zelfkennis van mijn persoonlijkheid naar mijn Essentie en mijn innerlijke vermogens leidde. Een avontuurlijke ontdekkingstocht waarin nieuwe kwaliteiten zich aandienden en oude beperkingen zich geleidelijk aan oplosten.

Ik beveel Hassan regelmatig aan in mijn netwerk als wijze en integere coach met een zeer heldere mind. Hassan is ook zeer betrokken bij zijn studenten en werkt met veel bevlogenheid, stabiliteit en compassie. Ik ben dankbaar dat Hassan onderdeel uitmaakt van mijn leven.

— Annelieke Selbach

Passie voor het leven

Mijn grootste passie ligt in het leven zelf, in het doorgronden ervan en in het ontdekken van de innerlijke vermogens in mijzelf en de ander. Het ontvouwen van het menselijk potentieel in mijzelf en de ander is wat mij voedt en vervult. Om hier meer vorm aan te geven heb ik mij succesvol geschoold en ontwikkeld als life coach en bewustzijnstrainer. Ik heb vanuit eigen ervaring en persoonlijke groei ondervonden dat menselijk potentieel onbegrensder is en tot meer in staat is dan ik ooit heb durven dromen. Mijn eigen ontwikkeling vormt de feitelijke grondslag van mijn werk als trainer en coach en de theorie en kennis ondersteunt mij daarin. De ontvouwing van mijn eigen potentieel, het belichamen van mijn innerlijke vermogens stelt mij in staat om de ander moeiteloos te begeleiden in het bewust worden van zijn of haar innerlijke vermogens.

Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in mijn begeleiding. Mijn stijl kenmerkt zich door helderheid, aandacht, mildheid, lichtheid en humor. Ik geef geen antwoorden en adviezen, maar help je jezelf te verbinden met je innerlijke vermogens. Hierin vind je jouw antwoorden en oplossingen.

Wil je echte oplossing voor je ongemak, probleem of moeilijkheid? Wil je vrij zijn en je leven moeiteloos vorm geven volgens je diepste wensen? Neem dan nu de stap en meld je aan voor een kosteloos gesprek! Ik ontvang je met een warm hart.

Neem nu de stap en meld je aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek!

Ik ken Hassan als coach al geruime tijd, en hij is voor mij een inspirerende trainer. Met veel begrip voor de student, liefdevol, aandachtig en gelukkig ook met een grote doses humor.

— Wil

Ik heb Hassan ervaren als een coach, die mij stimuleert om in alle dagelijkse situaties en ervaringen helder en gegrond aanwezig te zijn. Maar, heel belangrijk, ook om nieuwe ervaringen te toetsen en te integreren in de praktijk.

— Jan de Jonge