Life coaching

Inner Wings life coaching is uniek in zijn werkwijze en resultaat.

Wat doet een life coach?

We hebben allemaal wel eens een beetje hulp nodig, vooral als het gaat om het bewust worden van jezelf en je huidige situatie, wie je eigenlijk bent en wat je écht wilt. Of het nu je doel is om meer zelfvertrouwen te hebben of om voldoening te vinden in je werk, het kan behoorlijk moeilijk zijn om inzicht te krijgen in waar je nu bent en hoe je naar waar je wilt zijn kunt komen. Dat is waar een life coach je heel goed bij kan helpen.

Wat is er zo bijzonder en uniek aan Inner Wings life coaching?

De begeleiding van Inner Wings life coaching is gebaseerd op het inzicht dat alle moeilijkheden en problemen, alle ongemak en psychologisch lijden voortkomen uit het verlies van contact met je innerlijke vermogens. De ongemakken, problemen of conflicten in je leven zijn signalen dat er een bepaald innerlijk vermogen geblokkeerd is. De focus ligt dan ook op het begrijpen en het herstel van de verbinding met dat innerlijke vermogen, zodat het probleem of ongemak permanent oplost.  Verbinding herstellen met je innerlijke vermogen betekent dat je je er bewust van wordt.

Deze benadering gaat er dus vanuit dat er niets mis is met je. Er hoeft niets verbetert of gefikst te worden aan je. Wat er simpelweg moet gebeuren is dat je weer bewust wordt van het innerlijke vermogen dat geblokkeerd is, waardoor je het ongemak of de moeilijkheid ervaart.

Wat is het resultaat van Inner Wings Life coaching?

Het resultaat is dat je ongemak of probleem permanent opgelost wordt. En omdat een aspect van jou, waar je je niet bewust van was, weer deel wordt van jezelf, ga je je ook meer heel voelen. Je groeit, je wordt meer wie je in essentie bent. Je realiseert zo je potentieel. En dat geeft ongekende mogelijkheden en vrijheid. Je bent nu in staat om te doen wat je écht wilt.

Wat is het verschil met andere vormen van coaching?

Andere vormen van coaching werken niet met de centrale factor die nodig is om je ongemak of probleem permanent op te lossen en die je in staat stelt om je doelen te realiseren en je dromen te verwezenlijken. En dat is namelijk het menselijke vermogen; je innerlijke vermogens. Kennis van moderne westerse psychologie is belangrijk om inzicht te brengen in je blokkades, maar dat is niet genoeg, want Innerlijke groei en transformatie kan alleen maar plaatsvinden wanneer je innerlijke vermogens teruggewonnen zijn en weer geleefd worden. En hiervoor heb je ook kennis nodig van leringen uit de grote spirituele tradities zoals Boeddhistische meditatietechnieken en Soefi kennis van de menselijke vermogens.

Andere vormen van coaching kunnen je tijdelijk een goed gevoel geven, omdat je ergens inzicht in hebt gekregen, iets beter kan of geleerd hebt iets anders te doen, maar het zal het probleem nooit permanent oplossen

Inner Wings life coaching is uniek in de zin dat het kennis van moderne westerse psychologie, kennis van innerlijke vermogens en leringen uit de grote spirituele tradities op een compleet nieuwe manier combineert. Hierdoor helpt het je om je eigen menselijk potentieel te realiseren, zodat je vrij bent om te doen wat je écht wilt.