Leven vanuit Essentie

Een cursus die je leven voorgoed zal veranderen!

Van overleven naar vrij en moeiteloos leven

Essentie is wie je ten diepste bent, je kern. Essentie is dat deel in je dat niet geconditioneerd is, dat niet gevormd is door je verleden, dat niet een reactie is op wat je meemaakt, dat niet beïnvloed is door je ervaringen, dat vrij en compleet is, dat ongeschonden en onverwoestbaar is. Dat is wie je in essentie bent, je oorspronkelijk Zijn.

Je essentie heeft heel veel verschillende kwaliteiten (innerlijke vermogens). Wie je in essentie bent is al in vrede, al vreugdevol, al krachtig, al zelfverzekerd, al gelukkig enzovoort. En daarom compleet en vrij. Je hoeft geen moeite te doen om je sterk of vreugdevol te voelen. Het enige wat je hoeft te doen, is je verbinden met deze innerlijke vermogens, je er weer bewust van worden. In deze cursus ga je leren om contact te maken met je innerlijke vermogens en deze belichamen, zodat deze vermogens weer werkzaam worden in je leven en je hierdoor je leven moeiteloos kunt vormgeven zoals jij wilt. Je leven zal compleet veranderen. Je hebt nu immers je innerlijke vleugels en je gaat je vrijheid en heelheid leven in plaats van je verkrampt en gebrekkig te voelen. Je gaat van overleven naar vrij en moeiteloos leven.

De dagen bestaan uit een combinatie van voordrachten, ervaringsoefeningen, meditatie en transmissie. In de cursus onderzoek je door middel van zelfonderzoek (inquiry) de psychologische blokkades van de verschillende essenties. En je gaat ook je essenties doormiddel van transmissie (overdracht) rechtstreeks ervaren. We gaan gedurende een jaar met de vijf essenties kennismaken (drie losse dagen per Essentie) die we het meest nodig hebben om effectief te functioneren in de wereld, om moeiteloos te leven.

Wil jij ook vrij en moeiteloos leven? Neem dan nu stap en meld je aan voor de cursus.

Praktische informatie

Locatie
De Vuurvlieg, 2e Oude Heselaan 179a, Nijmegen

Data 2021/2022
Innerlijke Steun (Witte Essentie): 12 februari, 12 maart en 16 april
Innerlijke Kracht (Rode Essentie): 14 mei, 18 juni en 17 september
Vrede (Zwarte Essentie): 15 oktober, 12 november en 17 december
Compassie (Groene Essentie): 14 januari 2022, 11 februari en 11 maart 2022
Vreugde (Gele Essentie): vr. 15 april 2022, 13 mei 2022 en 10 juni 2022

Tijden
10 tot 17 uur

Prijs
De prijs voor de cursus is € 1425,-. Je kunt ook in delen betalen, dan is het €285,- voor een blok van drie dagen. Als je de cursus in één keer betaalt, dan krijg je korting en kost het €1275,-.
Voor studenten en mensen met een minimuminkomen is het €975,- of €210 euro per blok. Voor deelnemers die al eerder de Essenties gedaan hebben is het € 675,- of €150 euro per blok. 

Docenten: Hassan Elkadi en Ko Bakker

De cursus is op 12 februari gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 3 dagen instromen.