Dimensies van liefde

Liefde is de meest essentiële voeding

Essentiële voeding om te groeien en te bloeien

Het is een verrukking voor het hart en voor de ziel om de wonderlijke uitwerking van liefde te ervaren. Het is zeer vervullend om in onze kern ontmoet te worden, en de voeding en de zegening te kennen die elke liefde brengt. Om er een paar te noemen…

Er is een liefde die ons welkom heet hier te zijn, in ons lichaam, op deze planeet … als menselijke wezens. Deze liefde stelt geen condities. Deze liefde helpt ons om met frisse ogen te zien en met al onze zintuigen te voelen.

Er is een liefde waar bovenal naar verlangd wordt. Deze liefde is zoet en verrukkelijk als vloeibare honing. Het verzacht ons, en het doet ons smelten.

Er is een liefde die het bloed in vuur en vlam zet, en die ons hart doet zingen. We zwellen van passie. Deze liefde is vol, zonder vrees en totaal.

Er is een liefde die letterlijk bestaat uit de grootst mogelijke sensitiviteit. Deze liefde voert ons naar de plek van intimiteit. Gevuld met grote zorgzaamheid, met zachtaardige vrede en intieme liefde. 

Liefde komt in verschillende smaken. We gaan gedurende een jaar met zeven verschillende smaken van liefde kennismaken (twee of drie losse dagen per soort liefde).

De dagen bestaan uit een combinatie van voordrachten, ervaringsoefeningen, meditatie en transmissie. In de cursus onderzoek je door middel van zelfonderzoek (inquiry) de psychologische blokkades van de verschillende liefdeskwaliteiten. En je gaat ook je liefdeskwaliteiten doormiddel van transmissie (overdracht) rechtstreeks ervaren. 

Wil jij ook de zoete vervulling van de liefde ervaren? Neem dan nu stap en meld je aan voor de cursus.

Praktische informatie

Locatie
De Vuurvlieg, 2e Oude Heselaan 179a, Nijmegen

Data 2022/2023
Vrijdag 2 september, 7 oktober, 4 november, en 9 december 2022.
13 januari,17 februari, 10 maart, 14 april, 19 mei, en 16 juni 2023.
Tijd:
10 uur tot 17 uur

Prijs
De prijs voor de cursus is €850,- euro; je kan in 2 of 3 delen betalen. Voor minima en studenten: €600,-. Voor herhalers: €450,-.

Docenten: Hassan Elkadi en Ko Bakker

De cursus is op 2 september gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 3 dagen instromen.