Leiderschap coaching

Moeiteloos aansturen en begeleiden

Inner Wings coaching helpt je om jezelf op een dieper niveau te leren kennen en te begeleiden. Hierdoor kun je ook anderen optimaal en moeiteloos aansturen en begeleiden.

Wat is het effect op je zakelijk functioneren?

Soms ervaar je dat de kwaliteit van het functioneren onder druk staat. Je ervaart te veel stress, terugkerende conflicten of een duidelijk verminderende motivatie. Vaak zijn de oorzaken te vinden in omstandigheden op het werk of in het privéleven.

Of je minder gaat functioneren of nog erger ziek wordt of een burn-out krijgt, wordt overwegend bepaald door de manier waarop je die situaties tegemoet treedt. De manier hoe iemand bepaalde situaties benadert, wordt meestal bepaald door onbewuste gedragspatronen die we van huis uit hebben meegekregen. Deze patronen beperken je denken, voelen en handelen in die situaties. Je voelt je ongemakkelijk, ontevreden of onmachtig.

Inner Wings life coaching helpt je die beperkende gedragspatronen, te zien te begrijpen en los te laten, zodat je dichter bij je essentie komt. Van daaruit is het mogelijk werksituaties op een vernieuwde wijze te benaderen. Dat is mogelijk omdat je nu vanuit je volle vermogen kunt denken, voelen en handelen. Zo ben je steeds beter in staat een effectieve houding te vinden tegenover situaties waarin je je ongemakkelijk, ontevreden of onmachtig voelde.

Op deze manier je situaties tegemoet treden, leidt zeker tot minder ziekteverzuim, grotere competentie, meer kracht en meer zelfvertrouwen. De situaties waarin je je ongemakkelijk, ontevreden of onmachtig voelt, zijn juist de situaties die je het meest laten groeien, als je ze maar vanuit een open waarachtige houding tegemoet treedt. Inner Wings life coaching helpt je hierbij.

Verbetering van het teamwerk

De meeste relaties, ook werkrelaties, zijn gebaseerd op relaties in het verleden. Hoe je op de ander reageert, wordt gewoonlijk bepaald door oude reactiepatronen. Je denkt dat je reageert op de ander, maar je reageert onbewust op je gedachten. Er is niet echt contact. Je voelt je niet echt verbonden met het team waarin je werkt.

Contact vereist echte relatie, vereist dat je ziet wat de werkelijke relatie is. Omdat je je oude reactiepatronen leert herkennen en loslaten, kun je vanuit je essentie in contact treden met je omgeving en je collega’s. Zo krijg je meer echte relaties en dus ook meer echte contacten. Dit zal tot verbetering leiden van de onderlinge afstemming, communicatie en samenwerking binnen de organisatie.

Beter leiderschap en meer zingeving in je functie

Om mensen zo optimaal mogelijk te kunnen aansturen en begeleiden is het vooral van belang dat je eerst jezelf optimaal kunt begeleiden. Om dit goed te kunnen doen, moet je inzicht hebben in je eigen innerlijke processen.

Inner Wings life coaching helpt je om jezelf op een dieper niveau te leren kennen en te begeleiden. Je leert jezelf te laten leiden door je innerlijke vermogens, vrij van je oude gedragspatronen. Hierdoor kun je met een vrije blik kijken naar wat er speelt. Je doorziet bepaalde gedragingen van medewerkers en je bent gemakkelijker in staat dat waar het echt om gaat te doorgronden, waardoor je interventies effectiever zullen zijn.

Je herkent en erkent je eigen kracht en maakt keuzes voor je bedrijf en team vanuit je innerlijke vermogens, en dus vanuit je volle vermogen. Dit leidt tot meer plezier en voldoening in je werk. Zo’n levenshouding inspireert medewerkers vanzelf en van binnenuit. Het nodigt hen uit om in eigen kracht en passie te stappen. Dat leidt tot samenwerking op gelijkwaardige basis, ieder vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid.

Werken vanuit je volle vermogen leidt tot beter functioneren, en meer plezier en zingeving in je functie. En die ontwikkeling komt ook je organisatie ten goede!

Neem nu de stap en meld je aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek!