Individuele coaching

Ongekende mogelijkheden en vrijheid

The sky is the limit, wanneer je bewust wordt van je innerlijke vermogens. Ik help je hierbij.

Hassan werkt met plezier als coach. Hij biedt een veilige en aangename sfeer en luistert met aandacht. De combinatie van zijn ervaring, helderheid, objectiviteit, openheid en humor maakt hem een fijne en inspirerende coach.

— Katalin

Vrij zijn en doen wat je écht wilt

Voel je je vrij en in staat om te doen wat je écht wilt? Voel je je vrij om jezelf te zijn en al je aspecten uit te drukken in relatie met anderen? We kennen allemaal wel situaties waarin we ons licht, gelukkig en vrij voelen, maar meestal is het gevoel van geluk en vrijheid afhankelijk van bepaalde situaties. Je raakt meestal het gevoel van geluk en vrijheid kwijt als de situatie verandert. Je voelt je dan al gauw verkrampt, ontevreden, ongemakkelijk, gebrekkig of onmachtig. Je denkt al gauw dat er iets mis is met je. Je gaat onbewust geloven dat je pas weer gelukkig en vrij kunt zijn als dit of dat anders is, of als je zus of zo bent. Je bent niet meer vrij om gewoon te zijn en te doen wat je écht wilt.

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je altijd vrij kunt zijn en doen wat je écht wilt, niet alleen maar in bepaalde situaties, maar op elk moment in je leven? Hoe zou het zijn om te ontdekken dat er niets mis is met je, dat er niets verbetert of gefikst hoeft te worden aan je, maar dat je je simpelweg bewust moet worden van je innerlijke vermogens? 

In de sessies leer je te ontspannen in jezelf en zonder oordeel aanwezig te blijven bij je ervaring zoals die zich in elk moment aandient. Zo ontstaat er bewustwording, inzicht en begrip in je ervaring. Hierdoor lossen conflicten en oude belemmerende patronen op en de bijbehorende innerlijke vermogens die daardoor verborgen waren komen weer tevoorschijn. Zo word je je weer bewust van je innerlijke vermogens en ga je ontdekken wat een ongekende mogelijkheden en vrijheid dat geeft.

De begeleiding van Inner Wings life coaching is gebaseerd op het inzicht dat de meeste menselijke conflicten en moeilijkheden, alle onvrede, ongemak en psychologisch lijden voortkomen uit het verlies van contact met je innerlijke vermogens. De moeilijkheden, onvrede of ongemak kunnen dan ook alleen volledig worden opgelost wanneer je weer bewust wordt van je innerlijke vermogens.

Ben je geïnteresseerd in echte oplossing voor je moeilijkheden, ongemak of onvrede? Wil je vrij zijn en doen wat je werkelijk wilt? Neem dan nu de stap en meld je aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek.

Praktische informatie

Voorafgaand aan je coachgesprekken houden we een informatief gesprek om je coachvraag/vragen te verkennen en om te kijken of er een wederzijds klik is. Dit gesprek kan via videobellen (Zoom of Skype) plaatsvinden, maar als je voorkeur uitgaat naar face-to-face, dan is dat ook mogelijk.

Het aantal en de frequentie van de coachgesprekken is afhankelijk van je coachvraag/vragen, maar je houdt altijd de regie in eigen hand.

De investering

De kosten van een individuele sessie is € 90,- (incl. 21 % btw). Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier. Als de begeleiding vergoed wordt door de werkgever bedragen de kosten € 160, – (excl. 21 % btw) per uur. In bijzondere situaties of bij een minimuminkomen kan een kortingstarief worden berekend.

Het afzeggen van een sessie dient minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie te worden gedaan, anders worden de kosten in rekening gebracht.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk op de Compagnieplaats 148 in Arnhem. Als je voor online begeleiding kiest vinden de sessies plaats via videobellen met Zoom of Skype.

Ik heb Hassan ervaren als een coach, die mij stimuleert om in alle dagelijkse situaties en ervaringen helder en gegrond aanwezig te zijn. Maar, heel belangrijk, ook om nieuwe ervaringen te toetsen en te integreren in de praktijk.

— Jan de Jonge

Vrij zijn en doen wat je echt wilt, is het grootste geschenk dat je jezelf kan geven.

Neem nu de stap en meld je aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek!