Hoe het werkt

Doelen realiseren en dromen verwezenlijken

Het zijn jouw innerlijke vermogens die je in staat stellen om moeiteloos je doelen te realiseren en je dromen te verwezenlijken.

De oplossing is alleen in jezelf te vinden!

Wat je ook wil veranderen in je leven, wat je doel ook is, of je nu van een ongemak, conflict of een moeilijkheid af wilt, of je streeft naar meer liefde, rust of zelfvertrouwen in je leven. Het maakt niet uit wat je doel is. Om je doelen moeiteloos te realiseren, om je dromen moeiteloos waar te laten worden, heb je je innerlijke vermogens nodig.

In je leven heb je je mentale en fysieke vermogens nodig. Je hebt bijvoorbeeld je brein nodig om te denken, je ogen nodig om te zien, je oren nodig om te horen en je hart nodig om je bloed rond te pompen. Dit gaat heel natuurlijk en moeiteloos. Je hoeft er niets voor te doen. Je organen doen het voor je. Naast je mentale en fysieke vermogens, heb je ook innerlijke vermogens zoals kracht, wil, helderheid, vrede en liefde. Deze heeft iedereen, jij ook. Het zijn universele menselijke vermogens. Je wordt er mee geboren. En deze innerlijke vermogens heb je nodig om moeiteloos en vrij te leven. Je hebt ze nodig om effectief te functioneren in de wereld.

Om te laten zien hoe onze innerlijke vermogens werken, neem ik innerlijke kracht als voorbeeld. Net zoals je je ogen nodig hebt om te zien, zo heb je ook je innerlijke kracht nodig:

  • om je grenzen te stellen en je eigen ruimte in te nemen
  • om op te staan voor je eigen waarheid
  • om NEE te zeggen op een gepaste wijze
  • om eerlijk en direct te zijn
  • om afscheid te nemen van relaties en werk die niet gezond en echt voor je zijn
  • om uit je comfortzone te gaan en gezonde risico’s te nemen in je leven
  • om uitdagingen in het leven aan te gaan en nieuwe dingen te doen

Zonder je innerlijke kracht heb je niet het vermogen om het bovenstaande te doen. Net zoals je zonder je ogen niet het vermogen hebt om te zien. Je mist de kracht, de moed en de energie die hiervoor nodig is. Je voelt je daardoor zwak, moe, uitgeput of angstig. Je wordt snel overweldigd door de uitdagingen van het leven. Je voelt je angstig om nieuwe projecten te starten of om nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt niet de kracht en moed om op te komen voor je behoeftes en verlangens. Dus stel je van alles uit. Je laat de vele mogelijkheden die het leven biedt aan je voorbijgaan. Maar als je in contact komt met je innerlijke kracht, als je bewust wordt van je innerlijke kracht, dan worden deze belemmeringen en moeilijkheden opgeheven.

Alleen het herstel van het contact met je innerlijke kracht zal deze problemen volledig en permanent opheffen. En alleen dan is innerlijke groei en transformatie mogelijk. Daarom is Inner Wings life coaching zo effectief. Het helpt je om je bewust te worden van je innerlijke vermogens.

Neem even een moment om je voor te stellen en te voelen, wat het effect op je leven zou zijn, als je weer het contact met je innerlijke kracht herstelt. Hoe ziet je leven eruit? … Wat doe je? …………

Ben je geïnteresseerd in echte oplossing voor je moeilijkheden, ongemak of onvrede? Wil je de bron aanboren van al je innerlijke vermogens, zodat je je leven in vrijheid vorm kunt gaan geven?

Neem nu de stap en meld je aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek!

De trainingen die Hassan geeft hebben mij geholpen om met de (deels verborgen) kwaliteiten in mijzelf te kunnen verbinden en op mijzelf te durven vertrouwen.

— Katalin

Welke innerlijke vermogens heb je?

Innerlijke kracht is maar één van je innerlijke vermogens. Je hebt er nog veel meer; bijvoorbeeld creativiteit, innerlijke steun, zelfvertrouwen, vrede, liefde, helderheid en intelligentie. Het zijn universele menselijke vermogens. Iedereen heeft ze. En je kunt ze nooit kwijtraken. Wat wel kan is dat ze door de conditionering ondergesneeuwd raken. Je bent je er dan niet meer bewust van. Je verliest het contact ermee. En dat verlies geeft je een gevoel van gemis, een gevoel van gebrek.

Naast Innerlijke kracht zijn er nog vier andere innerlijke vermogens die essentieel zijn voor ons om effectief te functioneren, om moeiteloos en vrij te leven en om optimaal te groeien en te bloeien. Dit zijn de vijf innerlijke vermogens die we het meest nodig hebben in ons leven: Innerlijke Kracht, Innerlijke Steun, Innerlijke Vrede, Compassie en Vreugde.

Welke capaciteiten geven deze vermogens ons? Wat doen ze voor ons?

Klik hieronder voor meer info